Välkomna till Familjerättsdagarna 24-25 mars 2022 i Nacka på Elite Marina Tower!

Styrelsen är glada att kunna bjuda in till fysiska årsdagar igen, efter två år då pandemin har begränsat oss.

Elite Marina Tower kan ta emot 300 deltagare. Som komplement till deltagande på plats erbjuder vi digital direktstreaming under den del av dagarna som innehåller deltagande från MFoF, Årsmöte och Jämställdhetsmyndigheten (torsdag mellan klockan 10.00-14.00). I tron att ni är många som återigen vill delta på plats kommer vi till 2023 boka en ort och plats för Familjerättsdagar som erbjuder fler deltagare på plats!    

Deltagaravgiften för hela konferensen på plats är 3500 kronor för medlemmar, 5000 kronor för icke medlem, och då ingår lunch båda dagarna samt middag på torsdagkväll men inte hotellrum. Deltagaravgift per deltagare via direktstreaming torsdag den 24e mars klockan 10.00-14.00 är 400 kronor för medlem och 1900 kronor för icke medlem. Anmäl dig senast den 31a januari!

Medlemsskap som betalas nu gäller för hela år 2022, anmäl dig här

För deltagande på plats kommer vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation för sammankomster över 100 personer, vilket innebär krav på vaccinationsbevis. 

Anmäl dig här för deltagande på Familjerättsdagarna på plats.

Anmäl dig här för deltagande via länk torsdag den 24e mars.  

Till höger kan du se programmet, mer om innehållet och föreläsarna samt praktiskt information om årsmötet och hotellet. 

Anmälan är bindande. Force majeure: strejk, lockout, eldsvåda, föreläsares sjukdom eller andra väsentligt förändrade omständigheter utanför arrangörens kontroll berättigar arrangören att inställa kursen utan skyldighet att utge skadestånd eller ersätta kursdeltagare för andra utlägg än kursavgiften. Detta gäller även nya restriktioner beroende på pandemin.

Var alltid noga med att ange rätt mailadress vid anmälan. När anmälan är gjord får Du omgående ett svarsmail med bekräftelse och faktura. Viktigt: Om Du inte får en bekräftelse via e-post ganska snart efter anmälan har något gått fel. Kolla i Din korg för spam eller s k massutskick om den finns där annars kontakta info@sfsr.se så att vi kan ordna problemet.