Anmälan öppnar för en föreläsning med rubriken: Barn som tar avstånd från en förälder, när är det berättigat och när är det alienation?

28 maj, 2020

Styrelsen för FSR bjuder in till en heldagsföreläsning med ett internationellt och evidensbaserat perspektiv på barns avståndstagande från en förälder efter föräldrarnas separation. Föreläsningen kommer att sändas/hållas den 15e oktober 2020 via webben och eventuellt på plats från Elite Marina Tower i Stockholm. Föreläsningen hålls på engelska. Föreläsaren Michael Saini vill föreläsa på plats i Sverige men om det blir genomförbart vet vi ej ännu. Oavsett kommer föreläsningen erbjudas via webben.
 
Föreläsare: Michael A. Saini, PhD, MSW, RSW från Toronto, Kanada
 
Kostnaden är 200 kronor för medlemmar och 1700 kronor för icke medlemmar. Det låga priset för medlemmar beror på att dagen finanserias av föreningens föregående års ekonomiska överskott samt att föreningen har beviljats ett stipendium från CSA (Centralförbundet för Social arbete).
 
Nytt mail går ut till alla medlemmar om möjligheten att delta på plats kommer att finnas, priset är 200 kr/person (konto) gäller oavsett deltagande på webben eller på plats. På plats ingår lunch och fika. 
 
Läs mer om föreläsningen och föreläsaren samt anmälan om deltagande här.